Online Horeca Supermarkt

OVER Y-GO

Y-GO is een online Horeca-supermarkt die alle boodschappen gratis bezorgt. Op onze website vind je precies dezelfde boodschappen als in de supermarkt, maar dan voor de laagste prijs. Y-GO is uw nieuwe Horeca leverancier!

OVER Y-GO

In september 2009 begon Y-GO in Zaandam met haar eerste filiaal. Inmiddels heeft Y-GO verschillende supermakrten in meerdere Nederlandse plaatsen. Met honderdduizenden klanten en een maandelijkse uitbreiding naar nieuwe steden, is Y-GO een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het idee achter Y-GO

Boodschappen doen hoort erbij voor de horeca ondernemer, maar er zijn leukere dingen om te doen. Toch zijn we vaak in de groothandels en doen we steeds meer zelf. We vullen de kar, zoeken de mooiste groenten uit met de beste datum. We scannen zelf, wegen fruit, sjouwen met tassen en wachten in de rij voor de kassa.

Y-GO denkt dat het anders kan: sneller, makkelijker en goedkoper. Het idee is simpel. Wij regelen de boodschappen, zodat jij meer tijd hebt voor leukere dingen. Bij Y-GO bestel je binnen een paar minuten alle boodschappen. Dus levensmiddelen, groenten, fruit, maar ook biologische eitjes, malse biefstuk en verse zuivel.

En dat allemaal voor de laagste prijs én gratis bij jou bezorgd. Hoe dat kan? Alles gaat direct naar jou, dus zonder dure groothandels op dure locaties. Je bestelt gewoon op je telefoon en wij bezorgen alle boodschappen voor de laagste prijs, gratis bij u op de zaak. Elke dag zijn we op vaste tijden in bij jouw zaak in de buurt, net als de melkboer vroeger.

Altijd vers, geen verspilling

Bij ons liggen brood, groente en fruit niet eerst een paar dagen in de supermarkt. Alles gaat direct van de boer of bakker naar jouw bord. Daarom krijg je altijd een versgarantie op onze verse producten. Bijkomend voordeel is dat we geen voedsel verspillen. Als om 22.00 uur de Y-GO-kassa sluit weten onze bakkers en boeren precies hoeveel broden, groenten en fruit zij voor de volgende dag moeten voorbereiden. Op die manier hoeven we nooit iets weg te gooien. Zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu én houden we de prijzen laag.

Duurzaam boodschappen laten bezorgen

Bij Y-GO vinden we het milieu ontzettend belangrijk. Daarom bezorgen we je boodschappen op een duurzame manier. We bezorgen niet kriskras door de stad, maar rijden elke dag volgens een slimme route door de straten. Zo nemen we de boodschappen voor alle horeca-ondernemers in de hele buurt in één keer mee, houden we de bezorging gratis en besparen we een hoop ritjes naar de groothandels. Wel zo fijn!